Kunstplanten voor binnen

Een huis vol groen maar zonder moeite, kan dat? Jazeker – met kunstplanten! Vrolijk de tochtige kelder of zolder op met bloeiende kunstplanten voor binnen, vul de donkere hoekjes in je slaapkamer met tropische planten en zet je vakantiehuisje vol planten die je alleen af en toe hoeft af te stoffen. Onze namaakplanten zijn bijna niet van echt te onderscheiden, maar hebben veel minder zorg en aandacht nodig om toch jarenlang mooi te blijven. Ze zijn dan ook ideaal als je wat groen wil op een plek die niet geschikt is voor echte planten (bijvoorbeeld omdat het te donker is), of als kamerplanten het bij jou in huis meestal niet zo lang overleven. In ons assortiment vind je groene en bloeiende kunstplanten, luxe en goedkope kunstplanten, en kleine en grote kunstplanten voor binnen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Levensechte kunstplanten voor elke ruimte

Je denkt misschien dat kunstplanten er erg nep uitzien, maar dit is gelukkig al jaren niet meer zo. Met behulp van moderne technieken en mooie materialen wordt een realistische versie van een echte plant nagemaakt. Kunstplanten worden gemaakt van een combinatie van kunststof en natuurlijke materialen, zoals plantaardige zijde. Hierdoor zijn de planten bestendig tegen verschillende omstandigheden en zien ze er heel natuurlijk uit. Pas er dan ook voor op dat je niet per ongeluk je kunstplanten water geeft – je zal niet de eerste zijn!

Kunstplanten voor binnen zijn ideaal voor ruimtes die om verschillende redenen niet geschikt zijn voor echte planten. Een kantoor zonder natuurlijk licht, bijvoorbeeld, of een erg koude en natte of juist warme, droge plek. Je kunt onze kunstplanten dus zelfs in je sauna zetten! Bovendien hebben namaak planten in vergelijking met echte planten vrijwel geen onderhoud nodig. Je hoeft ze alleen maar af en toe af te stoffen, en ze blijven jarenlang mooi.

Kleine en grote kunstplanten voor binnen

Zoek je een kleine plant om een hoekje op te vullen of juist een paar grote kunstplanten voor binnen als blikvanger in je woonkeuken? Van mini vetplantjes via grote bloeiende kunstplanten voor binnen tot drie meter hoge bomen – bij KunstplantenXL vind je planten van elk formaat. Zo kun je naar wens je woning, bedrijfspand of horecagelegenheid inrichten met geweldige kunstplanten. Vorm een groene muur met kunstvarens, versier je bed met kunst hangplanten, of ga gewoon meteen voor een hele jungle. Helemaal van nu!

Luxe en goedkoop? Kunstplanten voor elk budget

Als je op zoek bent naar goedkope kunstplanten zijn kleinere planten, zoals deze Beautertia, een goede oplossing. Houd er echter ook rekening mee dat kunstplanten bijzonder lang mooi blijven. Wat in eerste instantie dus een aanzienlijke investering lijkt, betaalt zich in de loop der jaren dus gemakkelijk terug. Je kunstplant kan tenslotte niet verdorren, waardoor je geen nieuwe planten meer hoeft aan te schaffen – tenzij je natuurlijk de smaak te pakken hebt gekregen en je nu het liefste elke kamer vult met kunstplanten voor binnen! Staat je huis al bijna vol? Vergeet dan niet dat we ook veel mooie weerbestendige kunstplanten voor buiten aanbieden. Laat je snel inspireren door ons uitgebreide assortiment en plaats je bestelling!

Unieke kunstplanten voor binnen

Niet van echt te onderscheiden