Kunst olijfboom

Wilt u een kunst olijfboom kopen? Voor wie op zoek is naar een mediterrane sfeer in huis, is de kunst olijfboom een uitstekende keuze. Deze planten zijn al jaren populair en zullen dat ook blijven door hun veelzijdigheid en design uitstraling. Er zijn veel associaties met deze bomen, waaronder Griekenland, Spanje of Italië, die een gevoel van vakantie in huis kunnen geven! Met zijn mooie grijsgroene tint die een beetje een metallic glans heeft past deze plant perfect in elk interieur zoals te zien is aan zijn populariteit over de hele wereld.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De kwaliteit van een kunst olijfboom

De kunstolijfboom voor binnen onderscheidt zich door zijn uitzonderlijk hoge kwaliteit die nauwelijks van echt te onderscheiden is en door zijn zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De grijsgroene kleur van de bladeren is een prachtige weergave, waardoor deze bomen perfect zijn om wat leven in uw huis te brengen. Ze hebben volle groene takken waar donkerpaarse olijven aan hangen die een rijke uitstraling geven zonder dat ze enige verzorging nodig hebben! Elke stam is met de hand gemaakt van polystone materiaal door bekwame ambachtslieden die zorgen voor een authentiek tintje terwijl ze ook ons milieu beschermen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het veroorzaken van schade of het maken van te veel lawaai tijdens het installatieproces in tegenstelling tot natuurlijke planten die elke dag water nodig hebben bovenop het voorzien van hun eigen voedselbron om te overleven.

Verschillende soorten kunstolijfbomen

Er zijn zoveel verschillende soorten olijfbomen, dat het moeilijk kan zijn om te kiezen. Je zou een enkele tak kunnen kopen in onze webshop en deze zelf in je tuin kunnen planten of er een op een stam met aardewerk kunnen bestellen voor een instant tuincentrumstuk! Of misschien wilt u liever iets exotischer, zoals de bolvormige oosterse olijfboom, die een complete afwisseling biedt van al het andere rondom uw huis.

Het brede scala van soorten die u kunt kiezen wanneer het tijd is om er een te kopen zijn eindeloos! Je hebt de keuze tussen individuele takken, levende planten op houten voetstuk, en zelfs bonsai gestileerde bomen die een geheel nieuwe kijk bieden op traditionele decoraties door hun uniciteit en schoonheid

KunstplantenXL is de plek waar je moet zijn als je een realistisch ogende kunstolijfboom wilt. Dat komt omdat al onze planten met zorg worden ontworpen en geproduceerd, zodat elke plant eruit ziet als een authentieke versie van de natuur zelf!

De juiste kunst olijfboom kiezen

Het kiezen van de juiste maat boom is voor veel mensen een lastige klus. Uit angst om een te groot exemplaar te kopen, kiezen ze vaak voor een bescheiden model – wat ook mooi kan zijn! Een mini-olijfboompje heeft een elegante en charmante uitstraling die op elke tafel of vensterbank goed tot zijn recht komt. In onze webshop houden we graag rekening met uw wensen.

Een natuurlijke en creatieve manier om je huis op te fleuren is door een paar bomen te plaatsen. Of je nu weinig ruimte hebt of gewoon het effect van een buitenverblijf wilt, een paar mooie hoge planten in verschillende hoogtes doen wonderen voor elke kamer. En het beste? Je kunt potten gebruiken die geverfd zijn met kleuren uit één palet, zodat alles mooi bij elkaar past en toch totaal verschillende vibraties afgeeft – zoals speels en kalm tegelijk! Als je op zoek bent naar iets dat nog groter is dan deze kunstolijfbomen, overweeg dan onze Olijfboom van 120 cm – perfect als decoratie bij je entree zonder al te veel vloeroppervlak op te offeren omdat hij niet echt is!

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe decoratie of kunstplanten om uw ruimte te vullen, er gaat niets boven de charme van een natuurlijke aanvulling. Hoewel het verleidelijk kan zijn om meerdere kleine kunstplanten te kopen en deze in verschillende ruimtes door de kamer te verspreiden, kan deze strategie niet goed werken als je een beperkt vloeroppervlak tot je beschikking hebt – niemand wil immers zijn prachtige decoratie verspreid zien over drie verschillende kamers! Het betere alternatief? Koop één grote kunstplant die wonderen zal doen voor het opvullen van lege plekken op je muur of voor de hoogte met zijn prachtige takken die naar de hemel reiken…

Kunst olijfboom kopen

Een goed gemaakte kunstolijfboom verdient een zorgvuldig gekozen omhulsel zodat hij er op zijn best uitziet. De meeste van onze bomen worden geleverd met een binnenpot of op een houten voet, zodat u de plant na levering alleen nog maar in een sierpot hoeft te zetten. Op de productpagina’s geven we handige suggesties voor potten die zowel bij de maat als de stijl passen, zoals lichtgrijze plantenbakken die mooi contrasteren met groene bladeren of speelse ronde exemplaren die mooie contrasten vormen.