Kunstplanten voor buiten

Wist je dat kunstplanten niet alleen ideaal zijn voor binnen, maar dat ze ook perfect zijn voor buiten in de tuin? Bij KunstplantenXL kun je verschillende soorten groene en bloeiende kunstplanten voor buiten vinden, zodat je altijd kunt genieten van een mooie fleurige tuin, zonder dat je tijd en moeite kwijt bent aan tuinieren. Wil je alleen een paar goedgevulde potten voor op het balkon of vul je het liefst je hele tuin met kunstbomen voor buiten? Het kan allemaal. Omdat onze kunstplanten voor buiten uv-bestendig zijn, zijn ze kleurvast en gaan ze jarenlang mee in weer en wind. Hier lees je meer over de voordelen en uitgebreide mogelijkheden van kunstbomen en -planten voor buiten!

Een onderhoudsarme tuin met kunstbomen voor buiten 

Hoe ziet je droomtuin eruit? Een net gazon, een coniferenhaag ter beschutting, bloeiende potplanten op het terras en een paar hoge groene bomen? Zo’n tuin is natuurlijk geweldig, maar alleen als je dol bent op tuinieren… Of als je je tuin, balkon of dakterras vult met kunstplanten! Met onze weersbestendige kunstplanten  voor buiten hoef je nooit bomen of struiken te snoeien, onkruid te wieden of planten water te geven. En toch geniet je elke dag van een prachtige groene omgeving – ook midden in de winter.

Kunstplanten en kunstbomen voor buiten zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Zo kun je ook je Hollandse tuintje op het noorden vullen met tropische planten of een klassieke formele tuin creëren met buxushaagjes die je nooit hoeft bij te werken. Ook ons assortiment kunstbomen is indrukwekkend. Wat dacht je van een grote boom die nooit zijn bladeren verliest of juist een gezellige bonsai?

De mooiste bloeiende kunstplanten voor buiten

Bloeiende kunstplanten voor buiten fleuren elke grauwe dag op! Zo waan je je bijvoorbeeld in het zuiden van Frankrijk met een veldje kunstlavendel. Omdat je bij kunstplanten niet afhankelijk bent van de kwaliteit van de grond en de hoeveelheid zonlicht en regen, kun je ze werkelijk overal in je tuin plaatsen. Een klein donker hoekje opfleuren of juist een groot open dakterras vullen met gezellige planten? Geen probleem!

Kunstplanten voor buiten: kies uv-bestendig

Onze kunstplanten voor buiten zijn kleurvast en uv-bestendig, waardoor ze jarenlang mooi blijven in fel zonlicht – maar natuurlijk ook in regen, wind en sneeuw. Voor het vervaardigen van de kunstbomen en -planten is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals pvc. Hierdoor zijn ze water bestendig. Je kunt ze zelfs naast je zwembad zetten, omdat chloorwater de kunstplanten niet zal aantasten.

Voor de beste kwaliteit kies je kunstplanten voor buiten waarbij de uv-protector in de kunststof grondstof is verwerkt. De uv-bescherming is dus geen dun laagje dat op de plant is aangebracht en beschadigd kan raken, maar zit in de hele plant verwerkt. Deze planten, zoals deze decoratieve Schefflera, zullen dan ook gegarandeerd acht jaar lang niet verkleuren. Dit maakt kunstplanten voor buiten natuurlijk ook nog eens heel voordelig op de lange termijn.

Laat je inspireren door onze groene en bloeiende kunstplanten voor buiten en vergeet niet dat kunstplanten voor binnen ook diverse voordelen hebben. In ons assortiment vindt je verschillende plantensoorten voor binnen én een ruime voorraad uv-bestendige kunstplanten voor buiten. Je bestelt ze gemakkelijk online en ontvangt alle planten 14 dagen op proef. Plaats dus snel je bestelling en profiteer van een onderhoudsarme droomtuin!

Unieke kunstplanten voor buiten

Niet van echt te onderscheiden