Kunstmos

Kunstmos is hip en populair op dit moment! En wij begrijpen wel waarom. Er is geen ander groen dat er zo authentiek, natuurlijk en levendig uitziet als kunstmos met zijn grillige groeistructuur – het heeft een geheel eigen stijl. Bovendien is ons product verkrijgbaar in vele vormen, maten en designopties: u kunt kiezen voor een eerlijke of meer robuuste plant; een mooie springerige of strakke plant – wat uw hartje maar begeert eigenlijk. Kunstgrassen zijn er ook in zonwerende varianten dankzij hun UV-beschermende coating (ideaal als ze in de buurt van ramen komen).


Verschillende soorten kunstmos

Mos is een van die mooie, maar ongewone wezens die in het bos leven. Het lijkt wel een buitenaards wezen van een andere planeet met zijn bizarre manieren en kenmerken! Houdt u er ook van om ernaar te staren als de herfst komt? Vol met inspirerende schatten. Weet je nog hoe je als kind deze kijkdoos van mossen maakte voor je kunstproject? Nu hebben we onze eigen versies voor kunstwerken gemaakt, maar wat weten de meeste mensen over mossen in het echte leven? We hebben in de loop der jaren heel wat geleerd: Er is zelfs een wetenschap die zich uitsluitend met de studie ervan bezighoudt - Bryologie (ook wel bladmos genoemd) definieert deze planten als kleine kruidachtige planten die solitair staan of plukjes vormen langs beekjes.

Mossen zijn een van de meest diverse en snelst groeiende plantensoorten, met een aantal verschillende soorten. Ze hechten zich aan oppervlakken zoals bomen of rotsen met sap dat op zijn plaats blijft dankzij de kleine haartjes op hun oppervlak. Deze planten hebben geen echte wortels, maar die hebben ze ook niet nodig omdat ze voedingsstoffen opnemen via hun bladeren! In Europa wordt veenmos vaak gebruikt voor landschapsarchitectuur omdat het een overvloed aan water vasthoudt - waardoor dit type zeer belangrijk is bij de vormgeving van landschappen door de geschiedenis heen!

Zoveel soorten, zoveel verschijningsvormen en dat geldt ook voor de mossen die wij in ons assortiment hebben. Het mos is er in verschillende vormen met een zachte onderlaag bedekt met uw standaard groene variëteit van platbladige planten of gelige vlekken hier en daar op de toplaag alsof u het ooit uit zijn natuurlijke bosgrond hebt meegebracht! Onze selectie is ook perfect voor elk arrangement dat een extra vleugje realisme nodig heeft - maar ze zijn eigenlijk overal geweldig!

Kunstmos trend

Kunstmos is een trend die al enige tijd in opkomst is. Klanten komen vaak bij ons in de winkel om kunstgroen aan te schaffen en wij zijn ze altijd graag van dienst, maar niet zonder eerst een authentiek ogend product aan te kunnen bieden met een uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen! Om dit perfecte type plantenvuller te vinden, werden leveranciers in heel Europa gecontacteerd tot uiteindelijk één leverancier ons precies aanbood wat we wilden - namaakmossen van hoge kwaliteit die er net echt uitzien EN een nog betere houdbaarheid hebben dan hun natuurlijke neven!

Toepassingen kunstmos

Mos is de perfecte plant die in uw huis kan worden verwerkt. Het is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een populaire keuze is voor decorateurs! Er zijn veel kunstmatige mossen beschikbaar, dus je zult nooit zonder opties komen te zitten als je op zoek bent naar iets nieuws - inclusief matten of 3D-effecten, net zoals de natuur zou bieden. Je moet altijd een soort van groen in de buurt hebben, want er is niets beter dan weelderige planten die leven binnen brengen en ook een eco-vriendelijke sfeer creëren waarin mensen misschien niet eens merken dat ze schonere lucht inademen in tegenstelling tot buiten zonder enig groen in de buurt!

Kunstmos heeft een neutrale uitstraling en is daarom de perfecte basis voor uw creatieve arrangementen. Daarom zijn wij zo dol op onze kunstmos op matten! Deze matten kunnen aan elkaar worden gekoppeld, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden gebruikt in grote gebieden die dekking nodig hebben - zoals het creëren van hagen of groene muren. De mat vormt ook een mooie afscheiding tussen twee kamers of als een sfeervolle haag buiten een gebouwstructuur.

Mos is zo ontzettend veelzijdig! En dankzij zijn neutrale uitstraling kan het de perfecte basis zijn voor elke opstelling. Daarom zijn wij dol op onze kunstmos op matten, want ze zijn snel en gemakkelijk - een metershoge of eindeloze groene muur in een handomdraai met slechts één mat aan elkaar gekoppeld. Maar je hoeft het daar niet bij te laten: span dit mooie natuurlijk ogende nepgroen rond je frame als een sfeervolle afscheiding tussen twee kamers, langs balkonrelingen of zelfs in je tuin waar het helemaal opgaat in het landschap zonder de schoonheid van de natuur te bestrijden zoals echte planten zouden doen.

Kunstmos online kopen via KunstplantenXL

Het juiste stukje kunstgroen kan je huis of kantoorruimte levendig en uitnodigend maken. Kunstplanten, -takken en -bomen zijn een geweldige manier om binnenshuis wat leven in te blazen zonder het gedoe dat komt kijken bij het verzorgen van echte versies. Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit nep mossen in het bijzonder dan hebben wij wat je nodig hebt!