Kunst klimop

Kunst klimop, ook wel Hedera wordt genoemd, is al vele jaren een populaire klimplant. Op sommige plaatsen staat hij bekend als groene kunst klimop en op andere plaatsen als bonte kunst klimop. Dit prachtige gebladerte zorgt voor mooi groen in elke ruimte – van het huis of de tuin tot in uw kamer! Een van de beste kwaliteiten is dat het kan worden gebruikt op scheidingswanden tussen kamers of zelfs opgehangen in ramen zoals potplanten in plaats daarvan zou worden geplaatst.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Verschillende soorten kunst klimop

Als u op zoek bent naar een kunst klimop, zijn er vele variëteiten om uit te kiezen. De plant komt met groene en wit-groene bladeren in allerlei vormen. Hij wordt ook wel Hedera hibernica of Ierse klimop of grootbladige klimop genoemd, vanwege zijn sterke klimvermogen en grotere bladgrootte dan de gewone klimop (Hedera helix).

Wij hebben een zeer mooi assortiment van kunstmatige klimop slingers en lianen slingers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, stijlen en kwaliteiten om te voldoen aan elk budget of kamer decoreren behoeften. De kunst klimop slingers zijn zeer goed gevuld en hebben zijtakken en uitlopers. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden – topkwaliteit!

De voordelen van kunst klimop

Je kunt de kunst klimop niet laten groeien, maar het is in veel gevallen wel slim om te gebruiken. Als je een echte haag wilt kweken zal dit tijd kosten, en zul je wat geduld moeten hebben voordat je resultaat ziet. Bij kunst klimop iis dit niet het geval en kun je direct genieten van privacy!

Een van de voordelen van kunstplanten ten opzichte van echte planten is dat je niet hoeft te wachten tot ze groeien. Waarom zou u het kweken van een klimopplant niet overslaan en kant-en-klare kunst klimop aanschaffen? Deze natuurlijk ogende, onderhoudsvrije klimop zorgt voor een geweldige geluidsdemping met zijn bladeren van hoge kwaliteit. De speelse hoogteverschillen geven het een levensechte uitstraling wanneer het wordt gemonteerd op frames waardoor groene muren ontstaan! U kunt dit gebruiken als afscheiding in ruimtes zoals uw kantoor of terras terwijl het ook wat privacy geeft tussen ruimtes indien nodig.

Onderhoud van kunst klimop

Het fijne van deze kunstklimop is dat er een speciale UV-beschermer in het materiaal verwerkt zit. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang onderhoudsvrij plezier van zijn mooie groene kleur.

Met deze kunstmatige klimophaag is snoeien niet nodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over overwoekering van de rest van uw tuin. Hij vormt een mooie decoratie en scheidt uw dakterras of tuin van die van anderen. Ze kunnen worden gekocht als een kant-en-klare haag die zich vormt in een ijzeren frame dat 14 cm onder de bladeren uitsteekt voor een gemakkelijke plaatsing in containers. Ook heeft onze kunst klimop een speciale UV-beschermer zodat ze 8 jaar beschermd zijn tegen weersinvloeden zonder achteruit te gaan!

Kunst guirlande klimop

Bent u op zoek naar feestelijk groen ter decoratie tijdens de decemberperiode? Vooral rond de kerstdagen is kunstklimop een populaire slinger. Dat kunnen we begrijpen; het is een makkelijke manier om in een handomdraai feestelijk te decoreren! Deze plant is bijzonder decoratief wanneer hij op balkons of trappen wordt opgehangen – en dan hebben we het nog niet eens over hoe bescheiden geprijsd deze zijn!

De kwaliteit van onze kunstklimop is zo goed dat u deze niet van echt zult kunnen onderscheiden. Met een diversiteit in bladgrootte en vorm, zal niemand ooit merken dat deze plant niet echt leeft!